GuaSha gezicht massage

  • Ontspannend
  • Verjongend
  • Liftend
  • Betere doorbloeding,
  • Vermindering van pigmentatie
  • Bevordering van een strakke/gladde huid.

Guasha betekent het schrapen van de huid en is onderdeel van de Traditionele Chinese Geneeskunde. In China zijn gezondheid en schoonheid nauw aan elkaar verbonden. Daarom heb ik aanvullend op de Santai © GuaSha opleiding ook de verdieping Santai © GuaSha gezichtsbehandeling gevolgd.

Bij deze gezichtsmassage worden de klassieke Guasha schraaptechnieken met speciale hoornen GuaSha stenen ingezet op het gezicht om de huid op een natuurlijke manier stralend en jong te houden. De Guasha gezichtsmassage is door de uiterst zachte technieken een ontspannende behandeling en heeft daarnaast als doel de doorbloeding en lymfe-circulatie van het gezicht te verbeteren en de aanmaak van collageen te stimuleren. De kwaliteit van de huid verbetert en afvalstoffen en toxines worden afgevoerd. Hierdoor verminderen rimpels en fijne lijntjes, er ontstaat een strakkere huid en een vitaler uitziend gelaat. Een Santai GuaSha behandeling is niet alleen geschikt als ontspanning of als schoonheidsbehandeling, maar kan ook toegepast worden ter verbetering van de gezichtshuid zoals mee-eters, puistjes en een onzuivere huid.

Bij acne kan de situatie eerst verergeren door de diepte reiniging. Al het vuil zal eruit komen en daarna zal de huid mooi herstellen.

In overleg met jou kun je kiezen voor een behandeling met Chinese olie en crème of natuurlijke vette plantenoliën met essentiële oliën, passend bij jouw huidtype.

Laat je gezicht weer stralen!

Opgelet; GuaSha kan injectables afvoeren, hiervoor is deze behandeling niet geschikt voor mensen met o.a. botox.

 

Therapeutisch

Doordat bij de Guasha gezichtsmassage de meridianen en acupunctuurpunten van het hoofd en gezicht gestimuleerd worden heeft de behandeling ook een positief effect op de algehele gezondheid.

Daarom wordt deze behandeling ook wel ingezet bij lichamelijke klachten.