Toos
5
december 2021
“De eerste voetreflexzonemassage was buitengewoon geweldadig, heel fijn en geruststellend.
Mijn directe klacht was een pijnlijke en vastzittende schouder. Wat de voetmassage daar voor zou kunnen betekenen was mij een raadsel. De daaropvolgende keren is Petra begonnen met GUASHA behandelingen. Mij volledig onbekend.
Met behulp van diverse stenen kreeg ik een soort stevige massage langs alle vastzittende spieren. Het was wonderbaarlijk wat voor effect dit had. Meteen minder pijn en iets meer bewegingsruimte. Na enkele behandelingen is de pijn verdwenen en de bewegingsruimte in schouder en arm terug. Het levert je blauwe plekken en een beurse huid op die binnen enkele dagen wegtrekken.
Petra legt goed uit wat ze doet en waar haar kennis op gebaseerd is. Geen enkele zweverigheid. Ik ben erg blij dat ik haar heb leren kennen en ervaar de behandelingen als buitengewoon ondesteunend om in goede conditie verder te leven.”

“Ik verheug me elke keer op mijn afspraak met Petra. Alles in mij vertrouwt, en weet dat er een warm welkom is. Petra vraagt hoe het met me gaat en legt uit hoe de dingen in elkaar zitten en wat waar mee te maken heeft. Dat geeft meteen duidelijkheid. Ze heeft een gereedschapskist waar veel in zit en bespreekt hoe we het gaan aanpakken. Ik word overal in betrokken. Petra behandelt met alle zorg en aandacht die ze in zich heeft en vertelt wat ze precies doet. Ik heb goede resultaten ondervonden door haar behandeling. Zowel professioneel als menselijk vind ik Petra supergoed!”

Vrouw 68, jaar

“Via, via ben ik bij de praktijk in-Elementum van Petra van der Moolen terecht gekomen. Na een uitgebreid intake gesprek heeft Petra me uitgelegd hoe haar behandelplan er uit kan zien. Ze heeft me met verschillende therapieën naast elkaar behandeld gedurende een aantal sessies. Dit heeft voor mij bijzonder goed gewerkt. Heel plezierig de persoonlijke aandacht voor de klachten en een goed daarop toegesneden behandelplan. Bijzondere ervaring was het voor mij!! “

Vrouw 72, jaar

“Ik wordt al meer dan een jaar maandelijks behandeld door Petra – wat een geweldige specialist en vakvrouw. Na jaren van veel te veel werken en stress, was de balans in mijn lichaam en geest volledig uit het lood. Herstel kostte tijd en het was een lange weg, maar al na  de eerste behandeling had ik  gevoel dat mijn energie weer aan het terugkomen was. Dit onverwachts sterke effect zette zich in de volgende behandelingen onverminderd door. Ik ben van nature zeer rationeel en had tot nu toe slechts ervaring met de “gangbare” Westerse medische zorg, maar Petra’s professionele aanpak en oprechte aandacht voor mij hulpvraag gaf me onmiddellijk alle vertrouwen. Hoe ze het doet zal ik nooit begrijpen, maar ik heb oprecht ontzettend veel baat bij haar behandelingen. Kortom – een buitengewoon positieve ervaring die ik anderen ook toewens”.

Man 44 jaar

“Ik was nog niet bekend met de Chinese geneeskunde. Voor mijn klachten wist ze precies wat ik nodig had. Mijn energie is beter geworden en ik heb heel veel kunnen loslaten. Naast de behandelingen kreeg ik voedingsadvies. Hierdoor is mijn huid enorm opgeknapt. Ik raad Petra aan omdat ze deskundig (veel kennis) intuïtief en persoonlijk is”.

Vrouw 38 jaar

Ik kwam bij Petra met arm- en rugklachten als gevolg van een verkeerde (werk)houding en naweeën van mijn bevalling. Petra heeft mij hier door middel van diverse therapievormen van af kunnen helpen. Ze luistert goed naar je klachten, observeert en bereid zich goed voor op een behandeling. Doordat een tijd geleden bleek dat ik hartritmestoornissen heb, ben ik hiervoor nu bij Petra onder behandeling, en heb hier zeker baat bij. Ik zie de behandelingen van Petra als “onderhoud” van mijn lichamelijk en innerlijk welzijn. Tenslotte gaan we allemaal ook regelmatig naar de kapper. Innerlijk en lichamelijk welzijn onderhouden is minstens zo belangrijk, zo niet belangrijker. Petra is zeer toegewijd je hierin te begeleiden”.

Vrouw 51 jaar

Enige tijd geleden ben ik bij In Elementum terecht gekomen i.v.m. maandenlange hoofdpijn. Tijdens de eerste behandeling van Petra voelde ik al reactie van mijn lichaam. Kippenvel, tintelingen. Na de eerste behandeling ging ik weg met flink verminderde hoofdpijn en deze is diezelfde avond verdwenen. Als bijverschijnsel was ik wel verschrikkelijk moe. De vervolg behandeling gaf niet die intensiteit als de eerste maar hebben mij prima geholpen tijdens het verdere proces.

Man 52 jaar

“Inmiddels ben ik bijna een jaar een zeer tevreden cliënte in de praktijk van Petra van der Moolen.
Open minded begon ik aan een gecombineerde therapie van accupunctuur en voetreflexmassage.
Voor mij een geheel nieuwe ervaring. Ook erg prettig is dat verschillende therapieën gecombineerd kunnen worden tijdens de behandeling, afhankelijk van wat je zelf wil en wat bij je psychische en/of fysieke klachten past.
Ik merk dat ik inmiddels steeds uitkijk naar een volgende afspraak, met name omdat ik er erg veel baat bij heb bewust en onbewust.
Petra is zeer kundig, discreet rustig en betrokken. Ze neemt uitgebreid de tijd voor je heeft het vermogen goed aan te voelen waar de behoeftes van de cliënt op het moment zelf liggen, zodat ze, indien nodig, de voorbereide behandeling aanpast aan het moment.
Ik voelde me vanaf het begin op mijn gemak en welkom wat maakt dat je je snel ontspannen voelt wat ten goede komt aan de behandeling. De ruimte waarin de behandeling aan huis plaatsvindt is professioneel, prettig, schoon, rustgevend en privé. De locatie is gemakkelijk te vinden en er is gratis parkeerruimte voor de deur. Kortom ik kan de verschillende therapieën bij Peta absoluut aanraden.”

Vrouw 59 jaar

“Naar Petra mogen voelt voor mij als een cadeautje aan/voor mezelf. Petra neemt de tijd en vraagt me eerst hoe het met me gaat. Aan de hand van mijn gemoedstoestand en klachten (op zowel psychisch als lichamelijk gebied) komt Petra met een voorstel om te doen: de ene keer gericht op Westerse massage en de andere keer gericht op Chinese massage, of een combinatie ervan. De diverse vormen die Petra aanbiedt waarbij zij precies kan vertellen wat het inhoudt en wat zij gaat doen geven mij het vertrouwen om me even aan haar kundigheid over te geven. Na de massage neemt Petra ook weer de tijd om je terug te laten komen in het hier en nu. Vol nieuwe energie stap ik hierna in de auto”.

Vrouw 39 jaar

“Ik ben bij Petra behandeld voor mijn nek-, en schouderklachten, waar ik al jaren last van heb. Meteen tijdens de eerste afspraak voelde ik verbetering in deze klachten. Het fijne aan de werkwijze van Petra is, dat ze je vanaf moment één op je gemak laat voelen. Als je nog niet bekend bent met acupunctuur kan je snel angstig en zenuwachtig zijn. Maar Petra legt alles goed en rustig uit, daarnaast luistert ze heel goed naar wat jij nodig hebt en voelt. Door Petra’s zorgzame en adequate behandelwijze volgen positieve resultaten snel en zijn deze ook blijvend”.

Vrouw 25 jaar

Het gaat nu een stuk beter een wonder . Voel mij goed en heb geen vervelende jeuk meer van mijn ogen. Heel wel minder. Ben heel blij.”

Vrouw 64 jaar