Even voorstellen

Welkom op mijn website!

 

Graag stel ik mij even voor; ik ben Petra van der Moolen, woonachtig in Breda.

Na meer dan 25 jaar werkzaam te zijn geweest in de gezondheidszorg, nam mijn overtuiging toe dat er meer is naast de westerse reguliere gezondheidszorg om de mens in zijn geheel gezond te krijgen en te houden. 

Deze overtuiging was zo sterk dat ik begonnen ben aan de 3-jarige opleiding VoetreflexPlus en na een jaar ook de 3 jaar durende opleiding acupunctuur erbij heb opgepakt. In oktober 2018 heb ik stage gelopen in het massage- en acupunctuur ziekenhuis in Beijing, China. Inmiddels mag ik mijzelf voetreflexplus therapeut en acupuncturist noemen en heb sinds 2018 een eigen praktijk aan huis. Om mijzelf te verdiepen in de GuaSha behandeling heb ik de anderhalf jaar durende opleiding Santai GuaSha gevolgd.                                                                                                                                                                                                                                    

 

Om mij volledig te kunnen richten op mijn opleidingen, heb ik de laatste anderhalf jaar parttime gewerkt als wijkverpleegkundige niveau 5 bij Thebe, in het gemoedelijke plaatsje Rijen. Sinds ik gestart ben met mijn eigen praktijk aan huis in Breda, ben ik daar gestopt. 

In de jaren hiervoor ben ik onder andere leidinggevende geweest van de afdelingen klinische neurofysiologie, polikliniek interne geneeskunde, polikliniek oncologie en de afdeling diabeteszorg. 

De zorg in Nederland is natuurlijk van bijzonder hoog niveau, dat wil ik echt benadrukken. Toch wordt er ook vaak teruggevallen op symptoombestrijding zodat niet het daadwerkelijke probleem wordt opgelost. De TCM (traditional Chinese Medicine) is erop gericht om ziekte te voorkomen en balans te brengen in lichaam en geest. Het is een samenspel van verschillende elkaar aanvullende therapie vormen, zoals acupunctuur, voetreflexPlus massage, GuaSha en ondersteunend voedingsadvies. 

Samen met jou stem ik een behandelplan af op de oorzaak van je probleem of klacht. Mijn motto is eenvoudig; aandacht en maatwerk voor ieder individu.

 

Neem een kijkje op mijn website en krijg een idee wat er mogelijk is aan behandelingen.                                                                                                  Heb je vragen? Twijfel je of je een behandeling mag of kan ondergaan, of welke behandeling voor jou het meest geschikt is? Neem dan gerust  contact op met mij.