Praktijk in-Elementum

Welkom op de site van In-Elementum, neem gerust een kijkje en vindt uit wat jou aanspreekt en waar je behoefte naar uit gaat.

De naam van mijn praktijk “In-Elementum” staat voor; in je element zijn met andere woorden in balans zijn, je lekker in je vel voelen zitten zeggen wij ook wel.

In mijn praktijk is er veel ruimte voor persoonlijke aandacht en ga ik samen met je op zoek naar de oorzaak die je uit balans brengt. Want beschadig je een element, dan beschadig je het geheel. Omdat alles met elkaar verbonden is, zie ik gezondheid ook als een geheel, met ook aandacht voor het sociale- en psychische aspect, die niet los gezien kan worden van het fysieke lichaam.

Iedere cliënt zal ik met deze visie voor ogen een optimale behandeling en passende begeleiding bieden.

Mijn praktijk is aangesloten bij de beroepsvereniging VBAG en lid van de koepelorganisatie RBCZ. Wanneer je voor het eerst bij mij in de praktijk komt, zal ik vragen of je akkoord wilt gaan met de privacyverklaring en de behandelovereenkomst.

De therapieën (zie behandelingen) gebruik ik samen en naast elkaar, zodat ze elkaar versterken, de behandeling effectiever voor je is en optimaal aansluit bij je behoefte. Deze individuele benadering, brengt je weer terug naar je eigen energie, zoals die van oorsprong bedoeld is. Het zelf herstellend vermogen wordt zo gestimuleerd. 

Heb je vragen over een behandeling of twijfel je of een behandeling voor jou geschikt is? Neem dan gerust contact met mij op.