Beste cliënt,

Gelukkig mag ik jou (weer) ontvangen in deze Corona tijd,  alleen zijn er wat regels veranderd voor jouw en mijn veiligheid. Je wordt geacht deze te lezen en te respecteren voor jouw, mijn en ieders andere gezondheid.

 • Ik plan mijn afspraken zo, dat ik tussen de behandelingen in de ruimte heb om de praktijk te reinigen en te ventileren. Dit betekend dat ik mij strikt moet gaan houden aan de tijd die voor het consult staat;
 • Kom op tijd, zodat er geen kostbare consult-tijd verloren gaat, maar niet te vroeg zodat je een schone geventileerde ruimte kan binnentreden;
 • Het toilet is tijdelijk niet te gebruiken;
 • Kom zoveel mogelijk alleen, laat je partner thuis. Een van beide ouders kan uiteraard met hun kind (tot 16 jaar) meekomen;
 • Neemt u zo min mogelijk spullen mee en stopt u je spullen die noodzakelijk zijn, weg in je tas of jaszak;
 • Neem wel een eigen hoeslaken/badlaken en twee handdoeken mee;
 • Voor en na de behandeling was ik mijn handen en onderarmen met desinfecterende zeep;
 • Ontsmet je handen met handalcohol (hier aanwezig) bij binnenkomst van de praktijk en bij het verlaten van de woning;
 • Na iedere cliënt worden contactpunten zoals de deurklinken, deurbel en armleuningen van de stoelen schoongemaakt. Raak zo min mogelijk aan in de praktijk; 
 • Het gesprek tussen ons vindt plaats op 1,5 meter afstand;
 • Voor zover noodzakelijk en mogelijk geef ik instructies en oefeningen op minimaal 1,5 meter afstand en wordt fysiek contact tot een minimum beperkt;
 • Tijdens het maken van de afspraak stel ik een aantal vragen (Triage) waardoor ik weet of behandelen veilig kan en zelfs vlak voor de daadwerkelijke afspraak doe ik dit met een digitale vragenlijst om te checken of er iets is veranderd. Je wordt verzocht om de vragenlijsten bij zowel aanmelding als bij de herinneringsmail in te vullen en op te sturen,
 • Blijf thuis indien jij of een van je gezinsleden symptomen hebben van verkoudheid, koorts of griepachtige verschijnselen. Je wordt geacht de afspraak te annuleren of contact met me op te nemen om dit te bespreken.

  Tot nader order wordt deze annulering, ongeacht of deze tijdig zijn, niet in rekening gebracht.

Met vriendelijke groet,

Petra van der Moolen